Voor bijzonderheden over het coronavirus in relatie tot golf verwijzen wij u naar: https://www.mijncoronaprotocol.nl/protocol/golf/.

Bovendien vindt u informatie over de openstelling van onze baan in de Baanstatus.

Protocol toegang Horeca Hilversumsche Golf Club per 1 juli 2021

Terras/Clubhuis

• Er geldt nog steeds een registratieplicht. U dient zich één keer per dag te registreren via het formulier of via de QR-code (op de statafel). Wacht bij grote drukte totdat één van onze medewerkers u een tafel toewijst.
  • Er zijn afzetlinten om het terras gespannen met een uitsparing voor de in- en uitgang, zodat

de toegang tot het terras kan worden gereguleerd.

(Stap dan ook niet over de afzetlinten om een tafel te bemachtigen.)

• De verplichting om te gaan zitten blijft bestaan!
  • De tafels en stoelen staan zodanig opgesteld dat de 1,5 meter regel gewaarborgd is. Wilt u dus niet de tafels en stoelen
  • Het is niet toegestaan om staand met elkaar te praten, iets te eten en/of te drinken.
  • Bent u met een groot gezelschap, dan wordt alleen in overleg met Emile & Nathaly bepaald hoe uw tafel(s) word(t)en ingedeeld.
  • Ook in de kleedkamers dient u rekening te houden met elkaar en ‘op afstand’ te blijven.

Voor het terras geldt dat u vóór het betreden uw handen heeft gewassen of gebruik maakt van de desinfecterende handgel die bij de ingang staat. En… heeft u klachten?  Dan blijft u thuis en laat u zich testen!