Voor bijzonderheden over het coronavirus in relatie tot golf verwijzen wij u naar: https://www.mijncoronaprotocol.nl/protocol/golf/.

De gebruikelijke maatregelen gelden nog steeds:

Specifiek voor de baan geldt:

• Er is geen coronatoegangsbewijs nodig om te golfen of te oefenen.

(Anderhalve meter afstand is niet verplicht, registratie van uw naam is niet meer nodig.)

• Vooraf te boeken starttijden zijn dagelijks beschikbaar van 09.00 tot 11.00 uur. Voor het overige geldt ‘vrije inloop’. Kijk wel altijd even op ‘baanstatus’ en in de agenda op de website.
  • Er is voorlopig dagelijks een starter in de spitstijd van 10.00 tot 12.00 uur.

Specifiek voor de horeca geldt:

• Alleen toegang tot clubzaal, haardkamer en commissiekamer met een coronatoegangsbewijs waarbij ook identiteitsbewijs wordt getoond vanaf 14 jaar.
  • Dit geldt in het clubhuis met en zonder zitplaats.
  • Horeca is open vanaf 9.00 uur tot uiterlijk middernacht met uitzondering van maandag (uiterlijk 17.30 uur).
  • Voor terras buiten is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Voor grote gezelschappen (evenementen) geldt:

• Voor binnen is een coronatoegangsbewijs plus identiteitsbewijs verplicht. Voor buiten en binnen (met vaste zitplaats) geldt geen maximaal aantal bezoekers. Voor binnen zonder vaste zitplaats wordt maximaal 75% van de bezoekerscapaciteit toegestaan.
  • Door deelname verklaart de deelnemer geen (corona) gezondheidsklachten te hebben.
  • De organisator/gastheer of gastvrouw van het gezelschap informeert alle gasten vooraf over de genoemde maatregelen.

Het Bestuur zet alles op alles om het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden. Wij volgen de voorschriften van de Overheid/het RIVM en rekenen op uw begrip en dat wij gezamenlijk de maatregelen respecteren en handhaven.

Het Bestuur                                                                                                               16 september