Hilversumsch Senior Open 2017

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni organiseert de Hilversumsche Golf Club het Hilversumsch Senior Open. Een toernooi dat zich richt op de Nederlandse topgolfers onder de senioren. En die bovendien een serieuze partij golf graag combineren met lekker eten, een goed glas wijn en flinke portie gezelligheid.

Deelnemers
Wij verwelkomen graag heren en dames van 50 jaar en ouder, met een maximale handicap van 18. Toelating geschiedt op basis van handicap.

Spelvorm
18 holes strokeplay

Programma
Zowel op vrijdag 23 juni als op zaterdag 24 juni worden er 18 holes gespeeld. Starttijden op de vrijdag zijn tussen 11.00 en 13.00 uur. Na afloop is er op de vrijdag  een uitgebreide barbecue met muzikale omlijsting. Geen zin om ’s avonds nog naar huis te rijden? Maak dan gebruik van onze overnachtings- en thuisbrengarrangementen. De starttijden op zaterdag zijn tussen 10:00 en 12:00 uur. Na afloop is er een prijsuitreiking met prachtige prijzen.

Meer informatie en inschrijven
De kosten voor deelname aan de Hilversumsch Senior Open 2017 bedragen € 125,- per deelnemer (voor niet HGC-leden). Dit is inclusief greenfee, lunchpakketten op beide dagen, borrel & hapjes na afloop en de barbecue mét muziek op de vrijdag.

Deelname is op speelsterkte. Na registratie ontvangt u binnen enkele dagen een bevestigingsmail, met daarin de wedstrijd- en betalingsdetails.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website. De inschrijving sluit op vrijdag 16 juni.

We hopen u op 23 en 24 juni te verwelkomen op onze prachtige baan!