Hilversumsch Senior Open 2019

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2019 organiseert de Hilversumsche Golf Club voor de derde maal het Hilversumsch Senior Open. Een toernooi dat zich richt op de Nederlandse topgolfers onder de senioren. En die bovendien een serieuze partij golf graag combineren met lekker eten, een goed glas wijn en flinke portie gezelligheid.

Deelnemers
Wij verwelkomen graag heren en dames van 50 jaar en ouder, met een maximale handicap van 18. Toelating geschiedt op basis van handicap.

Spelvorm
18 holes strokeplay

Programma
Zowel op vrijdag 12 juli als op zaterdag 13 juli 2019 worden er 18 holes gespeeld. Starttijden op de vrijdag zijn tussen 11.00 en 13.00 uur. Op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Na afloop is er op de vrijdag een uitgebreide barbecue met muzikale omlijsting en op de zaterdag een prijsuitreiking met prachtige prijzen.

Meer informatie en inschrijven
De kosten voor deelname aan de Hilversumsch Senior Open 2019 bedragen € 125,- per deelnemer (voor niet HGC-leden). Dit is inclusief greenfee, lunchpakketten op beide dagen, borrel & hapjes na afloop en de barbecue mét muziek op de vrijdag.

Deelname is op speelsterkte. Na registratie ontvangt u binnen enkele dagen een bevestigingsmail, met daarin de wedstrijd- en betalingsdetails.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website. De inschrijving sluit op vrijdag 5 juli 2019.

We hopen u op 12 en 13 juli 2019 te verwelkomen op onze prachtige baan!

E-mail intern: leden

Beste leden,

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2019 organiseert de Hilversumsche Golf Club voor de derde keer het Hilversumsch Senior Open. Een toernooi dat zich richt op de Nederlandse topgolfers onder de senioren. En die bovendien een serieuze partij golf graag combineren met lekker eten, een goed glas wijn en flinke portie gezelligheid.

Deelnemers

Spelvorm
18 holes strokeplay

Programma
Zowel op vrijdag 12 juli als op zaterdag 13 juli worden er 18 holes gespeeld. Starttijden op de vrijdag zijn tussen 11.00 en 13.00 uur. Op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Na afloop is er op de vrijdag een uitgebreide barbecue met muzikale omlijsting en op de zaterdag een prijsuitreiking met prachtige prijzen.

Meer informatie en inschrijven
De kosten voor deelname aan de Hilversumsch Senior Open 2017 bedragen € 60,- per deelnemer (voor HGC-leden). Dit is inclusief greenfee, lunchpakketten op beide dagen, borrel & hapjes na afloop en de barbecue mét muziek op de vrijdag.

We hopen u op 12 en 13 juli 2019 te verwelkomen op onze prachtige baan!