Startlijst Nike Open 2022 stableford

Spelersinformatie 2022 Nike Open

Wedstrijdreglement HGC Jeugd Open 14 mei 2022

INFORMATIE

De Jeugdcommissie van de Hilversumsche Golf Club heeft het genoegen om de competitieve golf jeugd van Nederland uit te nodigen voor:

Hilversum Nike Jeugd Open

op

zaterdag 14 mei 2022 op de Hilversumsche Golf Club

Het Hilversum Nike Jeugd Open is een 1-daags golftoernooi voor Nederlandse amateur golfspelers in de leeftijd tot en met 21 jaar en in het bezit van een EGA-handicap.

Er wordt gespeeld in 3 categorieën:

• Categorie 1: handicap lager dan 10,0 – 18 holes strokeplay van de witte en blauwe tee
  • Categorie 2: handicap tussen 10,0 en 24,9 – 18 holes strokeplay van de rode en gele tee
  • Categorie 3: handicap tussen 25,0 en 36,0 – 18 holes stableford van de rode en gele tee

In categorie 1 zijn er prijzen voor de beste bruto score, in categorie 2 zijn er prijzen voor de beste netto score en in categorie 3 zijn er prijzen voor de beste stableford score. Indien er minimaal 10 meisjes in een bepaalde categorie hebben ingeschreven zijn er ook aparte prijzen voor meisjes. Daarnaast maakt het resultaat in categorie 3 onderdeel uit van de NGF Jeugd ranking.

De inschrijving is open tot 6 mei 2022, de startlijst wordt gepubliceerd op de website van de Hilversumsche Golf Club www.hilversumschegolfclub.nl.

Het inschrijfgeld van € 40,00 dient samen met de inschrijving te worden betaald op NL24FVLB0227413466 t.n.v. Hilversumsche Golf Club o.v.v. Hilversum Nike Jeugd Open 2022. Het inschrijfgeld is inclusief greenfee en een barbecue.

Er is maximaal plaats voor 150 spelers. Het moment van betaling is leidend in de bevestiging van deelname en het eventueel opstellen van een reservelijst. De deelnemerslijst zal regelmatig worden geüpdate op de website. Als je naam op de deelnemerslijst verschijnt is dit een bevestiging van ontvangst van het inschrijfgeld en het inschrijfformulier

Wij hopen jullie in groten getale te mogen begroeten op de Hilversumsche Golf Club.

Met vriendelijke groet,
De jeugdcommissie van HGC