Na een geslaagde eerste editie van het Hilversumsch Senior Open, organiseert de Hilversumsche Golf Club op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni de tweede editie van dit unieke toernooi. Het toernooi richt zich op de Nederlandse topgolfers onder de senioren, die bovendien een serieuze partij golf graag combineren met lekker eten, een goed glas wijn en flinke portie gezelligheid.

Deelnemers

Wij verwelkomen graag heren en dames van 50 jaar en ouder, met een maximale handicap van 18. Toelating geschiedt op basis van handicap, waarbij de organisatie eventueel wildcards uitdeelt.

Spelvorm

18 holes strokeplay

Programma

Zowel op vrijdag 22 juni als op zaterdag 23 juni worden er 18 holes gespeeld. Starttijden op de vrijdag zijn tussen 11.00 en 13.00 uur. Op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Op de vrijdag is er een uitgebreide barbecue met muzikale omlijsting en op de zaterdag een prijsuitreiking met prachtige prijzen. Geen zin om ’s avonds nog naar huis te rijden? Maak dan gebruik van onze logeerservice.

Meer informatie en inschrijven

De kosten voor deelname aan het Hilversumsch Senior Open 2018 bedragen € 125,- per deelnemer (voor niet HGC-leden). Dit is inclusief greenfee, lunchpakketten op beide dagen, borrel & hapjes na afloop en de barbecue mét muziek op de vrijdag.

Deelname is op speelsterkte, met de mogelijkheid voor de wedstrijdleiding om wildcards toe te kennen. Na registratie ontvangt u binnen enkele dagen een bevestigingsmail, met daarin de wedstrijd- en betalingsdetails.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De inschrijving sluit op vrijdag 15 juni.

We hopen u op 22 en 23 juni te verwelkomen op onze prachtige baan!