Vacature clubmanager op de Hilversumsche Golf Club

De Hilversumsche Golf Club is één van de oudste golfclubs (1895)  van Nederland en centraal gelegen in het Gooi. De club met zo’n 1.100 leden beschikt over een prachtige accommodatie (18 holes en een nieuw clubhuis) in een bosrijk gebied. Het Bestuur heeft hoge ambities ten aanzien van kwaliteit, service en gastvrijheid voor zijn leden en gasten. In verband met het aanstaande afscheid van de huidige clubmanager zoekt de Hilversumsche Golf Club een

CLUBMANAGER

Functieprofiel

Voor het profiel van de toekomstige clubmanager – als ‘spin in het web’ binnen de Club – gaat het om twee hoofdtaken:

• Hij/zij is verantwoordelijk namens het Bestuur voor de dagelijkse gang van zaken binnen de Club. Dit betekent onder meer leidinggeven aan het Secretariaat, de caddiemasters en onderhoud & support. Hij/zij geeft uitvoering aan het bestuursbeleid en bewaakt de financiële gang van zaken in overleg met de penningmeester.
  • Hij/zij is het aanspreekpunt voor leden, gasten, (gast)groepen en andere relaties en vervult de rol van gastheer/gastvrouw van de Club. Dit betekent onder meer de coördinatie en kwaliteitsbewaking van de grotere clubactiviteiten in goed overleg met de betrokken commissies binnen de Club en de horeca.

Functievereisten

• Goed analytisch vermogen, minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring met officemanagement
  • Goede vaardigheid in het gebruik van alle gangbare computerprogramma’s (Microsoft, E-Golf4U, Exact en Basecone)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
  • Leidinggevende ervaring binnen de structuur en cultuur van een vereniging of vergelijkbare organisatie
  • Kennis en ervaring met een ‘gastvrije vorm’ van dienstverlening
  • Affiniteit met (top)golfsport strekt tot aanbeveling
  • Minstens 32 uur per week

Belangrijke eigenschappen

• Proactieve houding
  • Dienstverlenend
  • Discreet
  • Gevoel voor verhoudingen binnen een vereniging
  • Hands on
  • Sportief en ‘sportminnend’
  • Flexibel
  • Gestructureerd en communicatief

Solliciteren

• Uw sollicitatie, vergezeld van uw curriculum vitae, kunt u vòòr 10 juli a.s. per e-mail sturen aan bestuur@hilversumschegolfclub.nl.
  • Een uitgebreidere functieomschrijving is beschikbaar op de website van onze club: www.hilversumschegolfclub.nl. (KLIK HIER)
  • Desgewenst kunt u voor verdere inlichtingen contact opnemen met mevrouw Ria van den Hengel, clubmanager, bereikbaar op werkdagen met uitzondering van woensdag tussen 10.00 en 16.00 uur via 035-6857060, ext. 6.
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.