De Hilversumsche Golf Club, aan de Soestdijkerstraatweg 172 bij Hilversum, ligt middenin het bos- en heidegebied dat zo kenmerkend is voor het Gooi. De bosbaan is ruim 100 jaar oud en dat historische karakter vindt u terug op alle holes. De Hilversumsche is 27 keer gastheer geweest van het Dutch Open, de laatste maal in 2012. De geonduleerde smalle fairways, de lange par-4’s en de goed gepositioneerde greens vormen zowel een echte uitdaging voor iedere golfer op elk niveau, als ook de achtergrond voor het magnifieke, rustige landschap.

Hilversumsche Golf Club zoekt ter ondersteuning van het greenkeepersteam een

FULL-TIME GREENKEEPER

De kandidaat

• is een echte teamplayer;
  • zal zich bezighouden met alle voorkomende werkzaamheden op en rond de golfbaan;
  • heeft geen 9 tot 5 mentaliteit; bij belangrijke wedstrijden/toernooien is extra inzet een vanzelfsprekendheid. In de weekeinden wordt bij toerbeurt gewerkt.

Vereiste kwaliteiten:

*   In bezit van het greenkeepersdiploma of bereid zijn dit te halen;

*   Beheersing van de Engelse taal;

*   Kennis is vereist van techniek, werken met machines, werktuigen en gereedschappen

*   Heeft werkervaring als greenkeeper of in het groen;

*   Goede communicatieve vaardigheden;

*   Een service-gerichte, pro-actieve en praktische instelling, zorgvuldig en flexibel;

*   Wonend in of in de directe omgeving van Hilversum;

Schriftelijke reacties met cv kunt u tot uiterlijk 31 januari 2018 – bij voorkeur per e-mail – richten aan mevrouw M.G. van den Hengel-Smink, clubmanager, clubmanager@hilversumschegolfclub.nl.

HILVERSUMSCHE GOLF CLUB

Soestdijkerstraatweg 172