Horeca-exploitant gezocht!

De Hilversumsche Golf Club behoort tot een van de mooiste golfbanen van Nederland, waar dan ook vele malen het beroemde Internationale golftoernooi “Dutch Open” heeft plaatsgevonden. Twee jaar geleden hebben wij een prachtig nieuw clubgebouw in gebruik genomen welke van alle gemakken is voorzien en waar het verblijf voor de leden en onze gasten op zeer goed niveau kan worden ervaren.

De Hilversumsche Golf Club is een klassieke familieclub in de brede zin van het woord. Wij zijn een echte ‘membersclub’, georganiseerd door de leden, voor de leden. De sociale cohesie en respectvolle omgangsvormen zijn weliswaar op traditie gestoeld, maar wel in een hedendaags jasje. Kortom, wij willen een warme en gezellige sfeer scheppen voor onze leden en gasten, zodat zij zich thuis voelen en graag willen terugkomen om van al onze faciliteiten gebruik te maken. In ons clubhuis behoort iedereen zich thuis te voelen in een sfeer van warmte en gezelligheid, maar alles heeft ook een hoge kwaliteitsuitstraling.

Dit stelt hoge eisen aan het gastheerschap, dat wordt gevraagd van onze horeca-exploitant. Dit gastheerschap begint in feite al bij aankomst op onze club. De ontvangst in ons clubhuis moet van het hoogste niveau zijn. Leden en gasten, die ons clubgebouw betreden moeten zich meteen welkom voelen. Dat is essentieel.

De service, gastvrijheid en gastronomie en alle elementen die daar nog bij horen (linnen, glaswerk, bedrijfskleding, enz.) moeten van een zeer goede kwaliteit zijn en dienen te kloppen met de sfeer die wij nastreven. Dat wil niet zeggen dat het een sterrenrestaurantniveau moet zijn, maar wel passend in het geheel met een juiste prijs-/kwaliteitverhouding.

Naast de horeca-exploitatie bestaat er ook een professioneel secretariaat, dat wordt geleid door de clubmanager, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse operationele zaken en coördinatie tussen de verschillende afdelingen, functies en commissies in onze cluborganisatie.

Kenmerken horeca-exploitatie

• ‘Warm welkom’ geven aan onze leden en gasten
  • Een herkenbaar ‘gastheerschap’ ten toon spreiden, en dat op elke dag en tijdstip
  • Horecamanagement en horecamedewerkers van de Hilversumsche Golf Club verstaan het vak ‘gastheerschap’.
  • Menusamenstelling moet elementen van deze tijd hebben (vegan, ‘Ottolenghi’), maar wel golfclubgerelateerd. De saté mag zeker niet ontbreken, maar moet van goede vleeskwaliteit zijn met verse salade en frites erbij, geen gekunsteld à la carte *** restaurant.
  • De horeca-exploitant levert diensten ten behoeve van en voor onze leden en gasten als het gaat om klein- en grootschalige evenementen, waaronder mogelijk ook nationale en internationale toernooien op onze golfbaan.

Indien u naar aanleiding van deze eerste informatie geïnteresseerd bent in deze vacature, vragen wij u per e-mail een korte motivatiebrief en uw curriculum vitae te sturen aan:

Hilversumsche Golf Club

T.a.v. clubmanager, mevrouw Ria van den Hengel-Smink

clubmanager@hilversumschegolfclub.nl

Voor eventuele vragen is zij bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 15.00 uur op 035-6857060, keuze 6.