Bekijk hier het laatste nieuws vanuit het centrum

21 februari 2020

Momenteel bevindt Nederland zich in een situatie die onwerkelijk en nieuw is. Alle ontwikkelingen en maatregelen rondom het Coronavirus volgen zich in razendsnel tempo op en hebben vanzelfsprekend ook invloed op het Prinses Máxima Centrum.

Hans Snijder, directeur Media en Fondsenwerving spreekt in onderstaande video met Rob Pieters, medisch directeur van het Prinses Máxima Centrum, over het coronavirus en de gevolgen voor het Prinses Máxima Centrum.

In het Máxima doen wij er alles aan om besmetting met het coronavirus van onze kinderen, ouders en van onze zorgmedewerkers te voorkomen. Hier horen maatregelen bij die onvermijdelijk , maar helaas niet altijd prettig zijn. Zo kunnen opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en andere bezoekers tijdelijk niet op bezoek komen en volgen we daarnaast de hygiëne richtlijnen van het RIVM. Door contact zoveel mogelijk te vermijden, voorkomen we de verspreiding van het virus.

Wij danken u nogmaals voor uw belangstelling, aanmoediging en zorg. Zoals u begrijpt blijven wij ondertussen doorgaan met onze missie ‘Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven’ en blijven daarom hopen op uw steun.

Voor nu is het belangrijk om goed voor elkaar te blijven zorgen en gezond te blijven. Wij wensen u dan ook op persoonlijk –en zakelijk vlak veel sterkte en kracht toe.

Hartelijke groet,

Team Prinses Máxima Centrum Foundation