NGF-voorjaarscompetitie 2023 – informatie Hilversumsche Golf Club

PDF-download

De regels die wij hanteren met betrekking tot het voorspelen zijn dit jaar aangescherpt in verband met de drukte in ons jaarprogramma. Wij ontvangen de voorspelers graag met inachtneming van de volgende regels:

  • Vanaf 1 februari a.s. kunnen competitieteams tijdens de gehele competitieperiode een reservering voor het voorspelen maken. Wij attenderen u erop dat er beperkt ruimte is in onze agenda. Helaas zullen wij niet alle verzoeken kunnen honoreren.
  • Afspraken om voor te spelen kunnen worden gemaakt met onze caddiemaster. Deze is dagelijks te bereiken van 09.30 – 15.00 uur op 035 – 6857060, keuze 2.
  • De greenfee bedraagt normaal gesproken € 125. In het kader van het voorspelen betaalt elke speler slechts 50% van dit tarief, namelijk € 62,50. Enkel de hoofdklasse Dames 1 (standaard 36 holes en 1e klasse Heren 1 (standaard 36 holes) kunnen gratis voorspelen op basis van wederkerigheid.
  • Wij ontvangen alleen volledige teams (max. 6 spelers per team).
  • Spelers dienen een geldige (digitale) NGF-handicappas te tonen aan de caddiemaster. In het kader van de NGF-competitie is op HGC een maximum exact handicap van 36 van toepassing.

De  gegevens van onze teamcaptains zijn op te vragen bij ons secretariaat: 035 – 6857060 (keuze 6).
Of per e-mail: secretariaat@hilversumschegolfclub.nl

Onze horeca heeft een speciaal competitiemenu samengesteld. U kunt het hier downloaden of bekijken op de deze pagina.

230322 Plaatselijke regels 2023 competitie

Wij wensen alle teams een mooie en sportieve competitieperiode toe.